Trabzon'un 3 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak.

Trabzon'da yayla yollarındaki sorunlara neşter vuruluyor Trabzon'da yayla yollarındaki sorunlara neşter vuruluyor

Trabzon'un Yomra, Of ve Akçaabat ilçelerinde yarın ve sonraki günlerde planlı elektrik kesintisi yaşanacak. Vatandaşların planlanan bu kesintilere göre hazırlık yapmaları ve kesinti sürelerine dikkat etmeleri gerektiği belirtildi.

İŞTE KESİNTİLER

İşte kesintinin kesintilerin tarihleri, saatleri, nedenleri ve etkilenecek bölgeler;

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bulunan; 1 Nolu Beşirli, 2 Nolu Beşirli ve Toklu mahallelerinde kesilen elektriklerin ise bugün saat 18:00 civarında verilmesi bekleniyor.

Trabzon'un Of İlçesi'nde 21 Haziran'da 09:00 ile 16:00 saatleri arasında yatırım çalışması nedeniyle Eskipazar Mahallesi, Kumludere Mahallesi ve Kıyıcık Mahallesi'nde elektrik kesintisi yaşanacak.

Yomra İlçesi'nde 22 Haziran'da 09:00 ile 15:00 saatleri arasında yatırım çalışması nedeniyle Kayabaşı Mahallesi'nde elektrik kesintisi olacak. Aynı bölgede, 23 Haziran'da 09:00 ile 15:00 saatleri arasında yine yatırım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi planlanmış durumda.

Akçaabat İlçesi'nde ise 26 Haziran'da 09:00 ile 16:00 saatleri arasında işletme bakım çalışması nedeniyle Söğütlü Mahallesi'nde elektrik kesintisi yaşanacak.

Editör: Haberlobi Haberlobi