Trabzon’un tarihi mahallelerinden olan İskele Caddesi’nde açılan İskele Meyhanesi hizmetinin yanı sıra sosyal medya mesajlarıyla da gündem olmaya devam ediyor. 

AK Parti'de 7 il başkanı değişti AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Google üzerinden bir müşterinin yazdığı  mesaja işletme öyle bir cevap verdi ki; ilgi odağı oldu. 

“Manzarası hizmeti güzel tercih edilebilir fakat konumdan ötürü bulunduğu noktanın kötü bir imajı var. ” eleştirisine şu ifadelerle yanıt verdi: “İşletme sahibinin yanıtı 6 ay önce Sayın Tolga Bey geri dönüşünüzden dolayı çok teşekkür ederim. İskele Restaurant ı sevgili eşimle birlikte tasarlarken hedefimiz yerli ya da yabancı misafirlerimizi en konforlu şekilde ağırlayabilmekti  Bu sayfadaki yorumlardan da anlaşıldığı gibi Misafirlerimiz ekseriyetle ailece mekanımızı ziyaret edip yaptıkları değerlendirmelerle mekanımızı iki buçuk yıldır hep zirvede tutmuşlardır belediyemizin alkol ruhsatı verebildiği lokasyonumuzda farklı konsepte de işletmeler vardır Örneğin pub veya canlı müzik gibi bu hareketliliğin mekanımıza değer kattığını düşünüyoruz Zira birkaçının da işletmesi bize aittir Bu vesile ile ücretsiz otopark ve Vale hizmeti 30'un üzerinde soğuk meze ara sıcaklar günlük taze balık çeşitleri mangalın lezzet verdiği kebap ve et ürünleri ile eşim destek vermeye devam ettikçe var olmaya devam  edeceğimizi belirtmek isterim. Sizi mutlaka Trabzon iskelede tekrar görmek dileğiyle saygılar”

Tarihi Taşbaşı mevkisinde İskele meyhanesi yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olurken verdiği güzel mesajlarla da ilgi çekmeyi başarıyor.

Editör: Haberlobi Haberlobi